TÁMOGATÁS

Légy te is a Producerünk!

Tekintettel arra, hogy a csatornán bemutatott filmjeinket külső forrás nélkül finanszírozzuk, szeretnénk, ha adományaitokkal ti válnátok első számú producereinkké. Cserébe mi hálánk jeléül a következőket tudjuk garantálni nektek:

1.000.-Ft. támogatástól küldünk neked egy zenei válogatást, amely a filmjeinkben szereplő zenék egy részét tartalmazza online, így bármikor hallgathatod azokat.

5.000.-Ft. támogatástól küldünk neked egy "445 - Miért könnyezik mindenki Csíksomlyón?" DVD-t, és kapsz egy zenei válogatást, mely a filmjeinkben szereplő zenék egy részét tartalmazza online, így bármikor hallgathatod azokat.

10.000.-Ft. támogatástól két filmünket elküldjük neked DVD-n, és küldünk neked egy zenei válogatást, amely a filmjeinkben szereplő zenék egy részét tartalmazza online, így bármikor hallgathatod azokat.

20.000.-Ft. támogatástól esetén elküldjük neked a Firtos falvai DVD sorozatunkat + egy Számomra Siklód DVD-t, és kapsz egy zenei válogatást, amely a filmjeinkben szereplő zenéket tartalmazza online, így bármikor hallgathatod azokat.

50.000.-Ft. támogatástól filmjeinket mostantól a bemutató előtt megnézheted, amint azok kikerültek a vágószobából. Ezen kívül elküldjük neked a Firtos falvai DVD sorozatunkat + egy Számomra Siklód DVD-t, és kapsz egy zenei válogatást, amely a filmjeinkben szereplő zenéket tartalmazza online, így bármikor hallgathatod azokat.

100.000.-Ft. támogatástól küldünk neked egy siklódi gerendából készült egyedi kocka lámpát, valamint filmjeinket mostantól a bemutató előtt megnézheted, amint azok kikerültek a vágószobából. Ezen kívül elküldjük neked a Firtos falvai DVD sorozatunkat + egy Számomra Siklód DVD-t, és kapsz egy zenei válogatást, amely a filmjeinkben szereplő zenék egy részét tartalmazza online, így bármikor hallgathatod azokat.

500.000.-Ft. támogatástól új filmjeinket a hivatalos bemutató előtt levetítjük neked és társaságodnak az általad megjelölt helyen a Kárpát-medencén belül, projektorral, vetítővászonra. Feltüntetjük neved a következő bemutatásra kerülő filmünk elején, mint fő támogatónkat. Ezen kívül küldünk neked egy siklódi gerendából készült egyedi kocka lámpát, elküldjük neked a Firtos falvai DVD sorozatunkat + egy Számomra Siklód DVD-t, és kapsz egy zenei válogatást, amely a filmjeinkben szereplő zenék egy részét tartalmazza online, így bármikor hallgathatod azokat.

Adományt az "online bankkártyás adományozás" zöld gombra kattintva tudsz küldeni nekünk.

Támogatás küldésével automatikusan megkapod az összeghez tartozó ajándékcsomagot, és részt veszel ajándéksorsolásainkon, a támogatás utalásakor általad megadott névvel és email címmel. Ezen az email címen fogjuk tudni felvenni veled a kapcsolatot az ajándékokkal és nyereményekkel kapcsolatban.